YOGA & MEDITATION & PILATES

YOGA & MEDITATION & PILATES

SMÅ HOLD MED PLADS TIL ALLE


På holdene på Bogfinkevej er der 6-7 deltagere, det betyder at der er plads til forskellige behov, der er nærvær og opmærksomhed. som underviser kan jeg nå hele vejen rundt, se og hjælpe alle så hver enkelt oplever at få den bedste oplevels af hver eneste time.


Der er i øjeblikket inden hold - grundet covid-19


Priser på hold er normalt:

1200,- Hold undervisning 10 ugers forløb Yin-Yoga lektioner á 9o min.

800,- Hold undervisning 10 ugers forløb Meditation lektioner á 60 min.

150,- Drop-In hold undervisning pr. gang (hvis der er plads)

Undervisningen afholdes i annekset på Bogfinkevej 1 – 4040 JyllingeYin-Yoga

Resorativ Yoga


Yin-Yoga er den mest meditative form, hvor posituren indtages med den relevante støtte af puder og pøller hvor på man forbliver relativ længe i stillingen og giver sig hen til oplevelsen af udviklingen i kroppen.

Yin-Yoga opleves ofte udfordrende for tanker og viljen, men giver ro og smidighed. 

Yin-Yoga giver kroppen tid til at give efter og blive mere og mere smidig med tiden. Det der giver efter er ikke blot muskler og sener, men i højeste grad bindevævet. Yin -Yoga blødgør bindevævet, styrker knogler og led, opløser blokeringer og øger cirkulationen i kroppens indre organer såvel som muskler, blodbaner, lymfekar og nervesystemet.

90 minutters Yin-Yoga hvor stillingerne holdes 6 minutter.


Restorativ Yoga Workshop er 2½ time med Yoga der beroligender vesystemet, vi finder ind til en dybere ro, nærvær, restitution og væren. Når nervesystemet beroliges dæmpes blodtryk, tankemylder, stress m.m. stillingerne holdes 8-30 minutter.


Til Yin-Yoga og Restorativ Yoga anvendes puder, pøller, tæpper, blokke om meget andet, der gør det muligt på behagelig vis at udføre stillingerne optimalt for den individuelle krop. Alt udstyr er i mine lokaler.


Jeg har iøjeblikket lukket for hold i egne lokaler i Jyllinge.

Meditation

Meditationen giver en tilstand af dyb hvile og fuldkommen ro samtidig med, at tankerne er klare på et andet niveau end hverdags tanker.

Meditation gør dig bevidst om, at din følelse af lykke afhænger af din indre holdning.

Der findes mange meditations former og traditioner, og i de seneste år er meditationens gavnlige virkninger blevet anerkendt og forskningsmæssigt understøttet.

Ved regelmæssig meditation kan flere fordele dokumenteres:

Fysiske fordele er bl.a.:

  • Sænker højt blodtryk

  • Formindsker smerter

  • Forøger serotonin produktionen

  • Reducerer stresshormon

  • Styrker immunsystemet

Mentale fordele er bl.a.:

  • Mindsker bekymringer

  • Øger din kreativitet

  • Forøger følelsen af glæde

  • Udvikler din intuition

  • Giver klarhed og ro i sindet


Grundet covid-19 er der i øjeblikket ingen hold

PilatesPilates bygger på nogle grundprincipper, som er essentielle for samtlige øvelser. Fundamentet for disse principper er teknikken med at suge maven ind og spænde bækkenbunden.


Fokus er primært på core-musklerne, eller kropskorsettet, der består af alle de stabiliserende indre og ydre muskler omkring mave og ryg. Denne træningsform giver dig en bedre kropsholdning og en stærk og smidig krop. Her trænes og styrkes de muskelstrukturer, der stabiliserer og styrer bevægeapparatet.


Gennem Pilates lærer du at bevæge kroppen så effektivt som muligt, uden at du overbelaster dine muskler og led. Herudover styrkes din kropsbevidsthed og din kropsholdning forbedres gennem bevægelser, som giver dig en stærk og smidig krop.


Midlertidig ingen nye hold